
Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri'26 Kazananlara Törenle Takdim Edildi
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Düşük Eğimli Çatılarda Kiremit Kullanılır mı? Doğru Yalıtım ile Evet!
Çekobond 007 HT Profesyonellerle Sahada
|
2025 Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri, Ödül Töreniyle Sahiplerine Takdim Edildi![]()
Çatı Cephe dergimiz tarafından düzenlenen ve bu yıl 15. kez sahiplerini bulan, çatı cephe sektörlerinin gelenekselleşen organizasyonu Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri, 16 Ocak Perşembe günü MAKİNA HANGAR-Kartal yerleşkesinde A. Metin Duruk salonunda düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.
Çatı ve Cephe dergimizin yayıncı kuruluşu, B2B Medya/Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ceyhan ve B2B Medya Editörler Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törene, Sektörümüz derneklerinin Dernek Başkanları, Başkan yardımcıları, Müdürleri, Öğretim üyeleri, kazanan marka temsilcileri; genel müdürler, pazarlama müdürleri, kurumsal iletişim müdürleri ve sektörden çok sayıda konuk katıldı.
CF İstanbul/İnşaat Endüstrisi Fuarı’nın ikram sponsoru olduğu karşılama samimi sohbetlere sahne oldu.
Yılın Çatı Malzemesi Ödülü: Ultra Kiremit için Kılıçoğlu Kiremit’e verildi.
Ödül, ÇATIDER Başkan Yardımcısı Yağız Sinan Kaya tarafından Kılıçoğlu Kiremit Türkiye Satış Müdürü Dursun Aydın’a takdim edildi.
Yılın Çatı Sistem Bileşeni Ödülü: Megaron Solar Enerji Modülü ile Megaron Çatı Teknolojileri’ne gitti.
Ödül, Megaron Çatı Teknolojileri Ticari Ürünler ve Perakende Pazarlama Müdürü Turgay Cırıl’a Yağız Sinan Kaya tarafından takdim edildi.
Yılın Cephe Sistem Bileşeni Ödülü: Loop 80 %80 geri dönüştürülmüş alüminyum profiller için Alumil’in oldu. Ödül, SEYAD Sektörel Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Anıl tarafından ALUMİL Pazarlama Koordinatörü Çağdaş Yıldırım’a takdim edildi.
Yılın Cephe Malzemesi Boyası Ödülü: Akromax Suprema Dış Cephe Boyası ile DYO Boya Fabrikaları’nın oldu.
Ödül, Kenan Anıl tarafından DYO Boya Fabrikaları Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer’e takdim edildi.
Yılın Profesyoneli: Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatör Yardımcısı, Aysun Ecin kazanmıştı.
Aysun hanıma ödülü İsmail Ceyhan tarafından takdim edildi.
Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı. İlginizi çekebilir... Depremlerde Yıkılmayacak Binalar için Doğru Yalıtım ŞartToplum genelinde farkındalık yaratmak ve deprem bilinci oluşturmak için her yıl 1-7 Mart haftası 'Deprem Haftası' olarak anılıyor.... Ravago Grubu'nun EPS, XPS ve Taş Yünü Çözümleriyle Geleceğin Yapıları GüvendeRavago EPS ve Mineral Yün İş Birim Direktörü Özge Müçek, TS 825'in sektörde performans odaklı dönüşümü hızlandırdığını söylüyor.... Deprem Haftası'nda hatırlatma: Güvenli Bina için Su Yalıtımı Şart1""7 Mart Deprem Haftası, Türkiye'nin deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatırken yapı güvenliğinin bütüncül bir yaklaşımla ele alınması... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.