İçeriğe geç

Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Reklam
META ENDÜSTRİ
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Çatı ve Cephe sektörlerimiz iki önemli fuarda buluşacak

1.588 okunma116. Sayı (Mayıs-Haziran 2026)

Çatı ve Cephe sektörlerimiz iki önemli fuarda buluşacak

Önümüzdeki günlerde inşaat sektörü iki önemli fuarda buluşacak. Avrasya'nın en büyük boya ham maddeleri ve kaplama buluşmalarından biri olan Paintistanbul, 17-19 Haziran'da İstanbul Expo Center'da cephe firmalarını buluşturacak. Diğeri, CF İstanbul İnşaat Endüstrisi İhracat Fuarı 2-4 Temmuz tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde ihracatçı markaları kendi evinde yabancı alım heyetleriyle buluşturacak. Her iki fuara ve katılan firmalarımıza başarılar dilerim.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çeki, ÇATIDER'den sayfasında; Bu dönemde yaşanan zorluklara rağmen çatı sektörünün üstün yanlarına ve odaklanılması gereken konulara dikkat çekiyor.

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ünaldı, CEPHEDER'den sayfasında; "Türkiye'nin üretim gücünde cephe ve çatı sektörünün stratejik rolü" başlığında yazdı.

Bu sayımızda yeni bir yazarımız oldu. Yağız Sinan Kaya, Çatı Sistemleri Danışmanı sayfasındaki ilk yazısında, çatı sistemlerinde tekrar eden problemlerin arkasındaki görünmeyen teknik nedenlere dikkat çekerek, "en pahalı çatı, ikinci kez yapılan çatıdır" gerçeğini vurguladı.

Sektörden sayfamızda; Meta Endüstri Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin "Bugün dünya yapı sektöründe çok büyük bir dönüşüm yaşanıyor" başlığında yazdı. İçeriğimizi zenginleştiren yazarlarımıza teşekkür ederim.

Atila Gürses söyleşi sayfalarımızda; ÇATIDER'in 28-29 Nisan 2026 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği 10. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı hakkında sorularımızı yanıtladı.

Yalıtım ve cephe sistemleri uygulamalarında faaliyet gösteren, çeşitli cephe malzemelerinin kullanıldığı binlerce projede, farklı teknik ve uygulama detaylarına çözüm üretmiş İzotim'in CEO'su Salim Ünal söyleşi konuğumuz oldu.

Ağustos sayımızda buluşmak üzere...

En derin saygılarımla,

İsmail Ceyhan
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Reklam
574x70 piksel Reklam Alanı

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
BTM POLPAN

Advertorial

Tümü: Advertorıal