
Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri'26 Kazananlara Törenle Takdim Edildi
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Düşük Eğimli Çatılarda Kiremit Kullanılır mı? Doğru Yalıtım ile Evet!
Çekobond 007 HT Profesyonellerle Sahada
|
Iglo Architects İmzalı HEG Gıda Balıkesir Kampüsü'nün Birinci Fazı Tamamlanıyor![]()
Birinci faz inşaatının tamamlanmasının ardından Ağustos ayında faaliyete geçecek olan Iglo Architects imzalı HEG Gıda Balıkesir Kampüsü, tümüyle sürdürülebilir bir endüstri yapısı olmasıyla dikkat çekiyor. Birbirinden farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar ortaklığındaki Iglo Architects, HEG Gıda yatırımıyla Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen, yaklaşık 130.000 m² inşaat alanına sahip tümüyle sürdürülebilir bir döngü oluşturaran tasarımıyla HEG Gıda Balıkesir Kampüsü projesine imza atıyor. Dondurulmuş organik gıda üretim tesisi kurmak için 2017 yılında projelendirilmesine başlanan HEG Gıda Balıkesir Kampüsü’nün birinci faz inşaatının tamamlanmasının ardından Ağustos ayında açılışının yapılması planlanıyor. DGNB Alman Yeşil Bina Sertifikasyonu kriterlerine göre projelendirilen ve 130.000 m² kapalı alanlı olacak şekilde planlanan tesisin 65.000 m²’lik birinci fazı Ağustos ayında faaliyete geçecek.
HEG Gıda Balıkesir Kampüsü projesinde yönetim binası, operasyonel ofisler, açık ve kapalı sosyal alanlar, satış mağazası, unlu mamül üretim alanları ile lojistik bölümler birinci faz aşamasının tamamlanması ardından açılışı yapılacak kısımlar dahilinde yer alıyor. Tesisin tüm fazlarının ise önümüzdeki üç yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.
Hijyen ve Gıda Güvenliği En Önemli Kriterler
Balıkesir’in Ekonomisini Güçlendirecek Sürdürülebilirliğin temel alındığı HEG Gıda Balıkesir Kampüsü üretimde ortaya çıkacak bütün proses atıkları ve enerjinin kayıpsız olarak kullanılacağı bir sistemle tasarlanmış. Çevreyi kirletmeyen, neredeyse hiç atık üretmeyen, son derece temiz, dünyada örneği az olan bir yapı olarak da farkını ortaya koyan HEG Gıda Balıkesir Kampüsü, çevre dostu bir endüstri yapısı olmasının yanında Balıkesir’e sağlayacağı katkılarla da bölgenin ekonomisini güçlendirecek. İlginizi çekebilir... Nippon Paint-Betek'in Yeni CFO'su Dilek Özdemir OlduNippon Paint-Betek'te üst düzey bir görev değişimi gerçekleşti. Şirket bünyesinde Finans Direktörü olarak görev yapan Dilek Özdemir, Şubat 2026 it... Bonus Yalıtım, İZODER'de Sektörel Katkısını SürdürüyorİZODER Genel Kurulunun ardından başlayan 16. dönem yönetim yapılanması kapsamında, Bonus Yalıtım'ı temsilen Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Ceylan... Dr. Yüksel Yalçın, "Her çatı bir gün GES olacak"Yerel Yönetimler Enerji Sempozyumu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Enerji AŞ'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Sempozy... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.