
Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri'26 Kazananlara Törenle Takdim Edildi
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Düşük Eğimli Çatılarda Kiremit Kullanılır mı? Doğru Yalıtım ile Evet!
BTM, Yeşil Çatı Sistemleri ile Şehirlerde Doğaya Yer Açıyor
|
İnşaat Sektörünün Profesyonelleri, Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı'nda Buluşacak![]()
Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası iş birliğinde, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan Eskişehir 2. Yapı Fuarı 2021 Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Kasım 2021 tarihlerinde geniş konsepti ile ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor. Kasım 2019'da ilki gerçekleştirilen Eskişehir Yapı Fuarı, 21.435 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak ve sektörün ticari hacmine katkı sağlayarak önemli bir buluşma noktası olmuş; %95 katılımcı, %89 ziyaretçi memnuniyetiyle sona ermişti. Eskişehir 2. Yapı Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak, banyo, seramik, vitrifiye ürünlerine, yapı kimyasallarından prefabrik beton yapı elemanlarına, çevre düzenlemelerinden peyzaj ve kent mobilyalarına, aydınlatma üniteleri ve güvenlik sistemlerinden çatı ve cephe kaplamalarına, izolasyondan dekorasyon ünitelerine, pencere kapı aksesuarlarından enerji ve soğutma sistemlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren firmalar ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuar, Eskişehir başta olmak üzere Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Ankara, Konya, Isparta, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Manisa ve İstanbul'dan gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler, iş insanları, bayi ve distribütörler, kamu kurum ve kuruluşları ile yapı ve inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek önemli bir platform olacak.
Fuara ziyaretçi heyetleri damgasını vuracak
Pandemi tedbirleri titizlikle uygulanacak
Dört gün boyunca ziyarete açık olacak İlginizi çekebilir... Isı Yalıtımı Sadece Faturayı Değil, Evde Soluduğunuz Havayı da EtkiliyorDoğru tasarlanmış ve uygulanmış bir yalıtım sistemi, iç yüzey sıcaklıklarını dengede tutarak yoğuşma riskini azaltıyor; bu da nem ve rutubet oluşumunu... ASAŞ, 2025 "İhracatın Metalik Yıldızları" Ödüllerinde 4 Ayrı Başarı Elde EttiASAŞ, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen "İhracatın Metalik Yıldızları" Ödül Töreni ... Saint-Gobain 2026 Mimarlık Öğrenci Yarışması'nın Türkiye Jürisi Belli OlduAlanında uzman isimlerden oluşan jüri, Türk öğrencilerin sürdürülebilir projelerini değerlendirerek Belgrad'daki finale taşıyacak. Yarışmaya katıl... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.