Çatı ve Cephe sektörlerimiz iki önemli fuarda buluşacak
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Kiremit Kaplı Mansard Çatılar
ASAŞ RESCARA RPE82 aüminyum panel cephe sistemi
|
Archipoint, Mimarları Yapı Firmalarıyla Buluşturuyor
Bu yıl ilk kez Baucon Yapex Fuarı'nda gerçekleştirilecek olan ArchiPoint Mesleki Bilgilendirme Uygulaması, Mimarlar Odası ve Baucon Yapex Organizasyonu işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Mimarların her yıl SMG kapsamında tamamlaması gereken 15 kredi, fuar boyunca Archipoint uygulamasına katılan yapı malzeme firmaları standından alınacak. Archipoint uygulamasına katılan firmaların standında, o firmaya ait özel stickerın kullanıldığı sistem hem mimar hem de firmalar açısından büyük önem taşıyan bir hizmete dönüşüyor. Hem mimarların yeni ürün ve hizmetlerle ilgili mesleki bilgilerini artırmalarına katkı sağlamayı hem de fuara ve ürünlere olan ilgilerini yoğunlaştırmayı hedefleyen uygulamada, fuara giriş yaparak 1 kredi alan her mimar ayrıca ArchiPoint logosu bulunan her 15 stand ziyareti için ilave 1 kredi daha alacak.
İlginizi çekebilir... "Filli Boya ile Gündem Sohbetleri" serisinin yeni durağı Diyarbakır olduNippon Paint - Betek, Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve yerel dinamikleri paydaşlarıyla değerlendirmek üzere başlattığı "Filli Boya ile Günde... Paintistanbul 2026, 10 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladıPaintistanbul 2026, İstanbul Fuar Merkezi'nde sektörün yoğun katılımıyla tamamlandı. BOSAD ve CNG Expo Events iş birliğiyle düzenlenen fuarda, 619... Saint-Gobain Türkiye, ISO 500 listelerinde 4 şirketiyle yerini aldıSaint-Gobain Türkiye, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı ISO 500 ve ISO İkinci 500 listelerine Türkiye'de faaliyet gösteren 4 markası ile gi... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.