Eryap, Bayilerine İki Ayrı Gezi Düzenledi
Eryap her yıl geleneksel olarak düzenlediği yurtdışı bayi gezisi için bu yıl iki ayrı seyahat düzenledi. İlk seyahati, bayilerinden gelen talep üzerine Umre'ye düzenleyen Eryap, ikinci seyahati ise yine bayilerinin isteği doğrultusunda, Rusya'nın Saint Petersburg şehrine gerçekleştirdi. Eryap, American Siding polimer dış cephe kaplama sistemleri, Bonuspan XPS ısı yalıtım plakası ve Focusmembran su yalıtım ürünleri bayilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatlerde, bayilerinin yılın yorgunluğunu ve stresini atarak sezona yüksek motivasyonla başlamalarını hedefliyor.
İlginizi çekebilir... Şişecam Avrasya Cam Fuarı'na KatılacakŞişecam, 15"“18 Kasım tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Avrasya Cam Fuarı'nda yeni nesil cam çözüm... RUSAL, Üretimde Yapay Zekâ Destekli Takip Sistemine GeçiyorRUSAL, yapay zekâyı (Ai) otomatik Elektroliz Teknolojisi Takip (ELTM) sistemine entegre etmeye başladı.... Kalebodur'un Mayfair Serisi'ne Tasarım ÖdülüKalebodur, Mayfair serisi ile tasarım dünyasının en saygın ödüllerinden Archiproducts Design Awards 2025'in kazananı oldu.... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.