Bölgemizdeki Savaş ve Sektörlerimize Yansıması
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Kiremit Kaplı Mansard Çatılar
Binanızı Nucleus ile Geleceğin İklimine Hazırlayın
|
Yapı ve İnşaat Sektörü Yapı'08 ile Bodrum'da Buluşuyor
Tunajans tarafından düzenlenen Yapı'08 Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı 15 - 18 Ekim 2008 tarihleri arasında Bodrum'da ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi, BODER Bodrum Otelciler Derneği, Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği ve Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nin desteklediği fuar, Bodrum Merkez Garaj Pazaryeri'nde ilk kez gerçekleştirilecek. Bodrum'da 8 yıldır Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı'nı organize eden Tunajans'ın Genel Müdürü Fatih Tuna, Yapı Fuarı'nın kısa sürede sektörün klasik randevularından biri haline geleceğini söylüyor.
İlginizi çekebilir... Ülke ve aile ekonomisi için en değerli yatırım ısı yalıtımıTürk Ytong Genel Müdürü Agah Durukal "ısınmaya ayrılan bütçeyi azaltmak için enerjiyi verimli kullanmak ve tasarruf imkanlarını geliştirmek zorun... Prof. Dr. Nil Türkeri'nin Acı KaybıİTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nil Türkeri'nin babası Abdülkadir Türkeri vefat etmiştir.... Isı yalıtımının iklim üzerindeki 5 kritik rolüIsı yalıtımının iklim kriziyle mücadelede kritik bir rol üstlendiğini vurgulayan Atalay Özdayı, bu etkinin 5 temel başlıkta öne çıktığını belirtti.... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.