Çatı ve Cephe sektörlerimiz iki önemli fuarda buluşacak
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Kiremit Kaplı Mansard Çatılar
ASAŞ RESCARA RPE82 aüminyum panel cephe sistemi
|
ODE Yalıtım'da Görev Değişikliği
ODE Yalıtım'ın Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği görevine 2007 yılından bu yana şirketin genel müdürü olarak önemli başarılara imza atmış olan Ömer Faruk Öz atandı. Faruk Öz'ün atanmasıyla boşalan genel müdürlük görevine de daha önce Sika Yapı Kimyasalları A.Ş.'de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Bülent Çolak getirildi. Firmadan yapılan açıklamada şöyle denildi: "ODE Yalıtım San. A.Ş. olarak başarı çıtamızı, yeni yönetim kurulu murahhas üyemiz Ömer Faruk Öz ve yeni genel müdürümüz Bülent Çolak liderliğinde ve değerli ortaklarımızın katkılarıyla çok daha yükseğe taşıyacağımıza inanıyoruz."
İlginizi çekebilir... Paintistanbul fuarı için geri sayım başladıBoya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Kenan Baytaş, CNG Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yaman ve BOSAD Başkan Vekili, Fuar Düzenlenme Komitesi... ASAŞ'tan yüksek yapılar için hızlı ve kontrollü cephe çözümü: RPE82ASAŞ, yüksek binaların cephe uygulamalarına yönelik geliştirdiği RPE82 panel cephe sistemi ile mimari estetik, üretim verimliliği ve uygulama kolaylığ... Cam sektörü solar cam üretim kapasitesini 5 katına çıkardıCam Sektör Toplantısı'nda bu yıl, küresel talep daralmasının etkilerine ve haksız ithalat baskısına karşı stratejik seferberlik vurgusu öne çıktı.... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.