İçeriğe geç
Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Kalekim Bayi Çalışanları Bir Araya Geldi

20. Sayı (Mayıs - Haziran 2009)

Kalekim'gelenekselleşen bayi çalışanları toplantısı, 13-15 Mart 2009 tarihlerinde Antalya'da Side Silence Beach Resort Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye'de bir ilk olan KaleTim'in yeni projeleri bayi çalışanlarına tanıtıldı.

KaleTim Kulübü, bayi çalışanlarını müşteri karşısında bilgiyle donatacak ve motivasyonlarını artıracak. Ayrıca facebook benzeri bir portaldan bayii çalışanları hem kendi aralarında hem de Kalekim ile interaktif iletişim kurabilecek. Tüm üyelerin kişisel bilgilerini ve değişiklikleri güncelleyebildikleri, haber ve duyuruları görebilecekleri, bilgi sorularıyla yarışarak puan kazanabilecekleri www.kaletim.com, kullanıcıların bilgi dokümanları ve eğitim videolarını izleyebilecekleri, diğer üyelerle mesajlaşabilecekleri bir portal olarak tasarlandı.

 

Orientile Koleksiyonu'na Red Dot Ödülü

Can Yalman'ın Çanakkale Seramik&Kalebodur için tasarladığı Orientile Koleksiyonu "Red Dot Award: Product Design 2009" ödülünü kazandı. Dünyanın en prestijli tasarım yarışması Red Dot Design Award'da "Product Design 2009" ödülüne layık bulunan Orientile Koleksiyonu ile Can Yalman, Osmanlı ve Selçuklu kültürlerinin zengin formlarını üç boyutlu seramiğe taşıyarak bir yeniliğe imzasını atmıştı. 

 

KSV İnşaat Sektörüne Kalifiye İşgücü Kazandırıyor

Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), Türkiye'nin dört bir yanında geliştirme ve uyum kursları düzenleyerek inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirmeye devam ediyor.

Seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı, sıvacılık, inşaat boyacılığı ve yapı yalıtımcılığı alanlarında geliştirme ve uyum kursları düzenleyen KSV, sektörde çalışan işgücünün teknolojik gelişmelere uyumunun sağlanmasını hedefliyor.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
BTM POLPAN

Advertorial

Tümü: Advertorıal