İçeriğe geç

Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Reklam
META ENDÜSTRİ
B2B Medya - Dergi | Web | Mobil
Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Ataşehir Club Sporium, ODE'yi Tercih Etti

29. Sayı (Kasım - Aralık 2010)

ODE Yalıtım’ın tercih edildiği projeler arasına bir yenisi daha eklendi. Su yalıtımında 13 bin metrekare ODE Membran kullanılan Ataşehir Club Sporium’da, temel ve perde duvar ısı yalıtımlarında ise ODE Isıpan tercih edildi.
Ataşehir Club Sporium projesinin ana yüklenicisi Antaş Yapı Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Taşçı, “ODE’nin ürünlerini uzun yıllardır kullanıyoruz. ODE’nin lojistik desteği, malzemelerinin kaliteli ve ekonomik oluşu, onları tercih etmemizin nedenleri arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

Suriye’nin En Görkemli Sarayı da ODE’yi Seçti
ODE Yalıtım, uluslararası arenada imza attığı projelere bir yenisini daha ekledi. Yakındoğu’nun en görkemli projelerinden Katar Prensi Hamad için yapılan sarayın tesisat yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.  
Projede ODE ile işbirliği yapan ZE Company yetkilisi Emad Alzaim, “ODE, Suriye’de tanınan bir marka. Ürünlerini daha önceki projelerimizde de kullanmıştık. ODE her ürünün arkasında duran, satışı yaptıktan sonra da teknik destek veren, ürünlerini çeşitli sertifikalarla belgelendirmiş başarılı bir firma.” ifadelerini kullandı.
Reklam
574x70 piksel Reklam Alanı

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
BTM POLPAN

Advertorial

Tümü: Advertorıal