Global pazarlarda PVC membran alanında kırk yıldır faaliyet gösteren Renolit, artık Türkiye ofisinden müşterilerine ulaşacak.
Türkiye’de Ford Otosan, Metro Group tesisleri gibi birçok alanda kullanılan Renolit Alkorplan PVC su yalıtım membranları, geniş ürün yelpazesi ve yüksek teknoloji ürünleriyle artık Türkiye pazarında daha aktif. Renolit Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Sedat Taşdelen, PVC-P, EVA/ EBA ve TPO bazlı su yalıtım membranlarının, yeni veya yenileme yapılacak binalardaki tüm çatı tiplerinde, bina temellerinde, yapay gölet ve su biriktirme havuzlarında, tünel, baraj inşaatları gibi su yalıtımı gerektiren her alanda 10 yıl firma garantisiyle kullanılabileceğini belirtti.
Renolit Su Yalıtım Ürünleri Satış Md. Burak Karaağaç ise, “Her geçen gün büyüyen su yalıtımı pazarında global bir oyuncu olan Renolit, Türkiye ve Ortadoğu pazarlarına verdiği önemi, İstanbul’da kurduğu şirketle gösteriyor. Dünya çapında kazandığımız deneyim ve tecrübelerle Türkiye ve Ortadoğu pazarlarındaki yatırımcılar, inşaat firmaları ve mimarlık ofislerinin hizmetindeyiz. İstanbul ofisimizle birlikte daha ulaşılabilir konumdayız.” dedi.