Çatı ve Cephe Dergimiz 20 Yaşında
Dr. Atila Gürses; "İklim değişikliğine karşı en somut müdahale alanı: ÇATI VE CEPHELER"
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Kiremit Kaplı Mansard Çatılar
Dış cephe duvar sistemlerinin yangın performansına ilişkin prensipleri
Marshall'dan "Ses Getiren Ustalık" Ürünü: Luksima Silikonlu Özel Mat
|
Şişecam'ın 2013 Yarıyıl Kârı 161 Milyon TL
2013 yılı Ocak-Haziran döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3,7 oranında artışla, 2,8 milyar TL civarında konsolide net satış gerçekleştiren Şişecam Topluluğu, 2013 yılı Haziran ayı sonu itibariyle 161 milyon TL tutarında net kar açıkladı. 2013 yılının ilk yarısında Topluluğun yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlarında toplam 1.753 bin ton cam, 969 bin ton soda üretimini gerçekleştirildi. Şişecam Topluluğu’nun 2013 yılı Haziran dönemine ilişkin mali tablolarını açıklamasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, 2013 yılı ilk yarı sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, yılın ilk yarısı sonu itibariyle toplam 662,4 milyon TL düzeyinde yatırım harcaması yapıldığını belirterek, “Hindistan’daki ortaklık, Almanya’daki şirket alımı işlemleri yılın ilk yarısı sonu itibariyle tamamlandı. Yıl sonuna göre yüzde 8,5 oranında artışla 6 milyar TL seviyesine ulaşan öz kaynaklarımız ve 1,7 milyar TL tutarındaki likit kaynaklarımızla, bilançomuzun sağlıklı ve güçlü yapısını koruyoruz.” dedi.
Trakya Cam Yeni Ürünü “Isıcam Konfor 60/43 T” İle Yaz-Kış Tasarruf Garantisi Veriyor Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Trakya Cam, yeni ürünü Temperlenebilir Solar Low-E kaplamalı camla üretilen “Isıcam Konfor 60/43 T”yi pazara sunuyor. İlginizi çekebilir... İzocam, sürdürülebilirlikte öncülüğünü ikinci raporuyla güçlendirdiİzocam, sürdürülebilirlik alanındaki öncü yaklaşımını ikinci Sürdürülebilirlik Raporu ile bir kez daha ortaya koydu. Global Reporting Initiative (GRI)... Şişecam, Glasstec Fuarı'nda yüksek performanslı mimari cam çözümlerini sergileyecekŞişecam, uzun yıllardır düzenli olarak katıldığı Glasstec'te bir kez daha sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek. Düsseldorf'ta gerçekleş... Yapı İç Mekan Akustiğinde Zemin Kaplamalarının Rolüİç mekan akustiği tasarımında duvar ve tavan yüzeyleri öne çıkar; zemin çoğu zaman sonradan düşünülür. Oysa zemin, bir hacimdeki en geniş sürekli yüze... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.