YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün buluşma noktası olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir ve Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara bu yıl ilk kez Ekim ayında arka arkaya düzenlenecek. Her yıl daha da büyüyerek, katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmayı başaran fuarlar bu yıl Ekim ayında İzmir’de 19. kez, Ankara’da ise 26. kez gerçekleştirilecek.
YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Ekim ayında gerçekleşecek, yapı sektörü için yılın en önemli olaylarından olan iki dev buluşmaya dikkat çekerek şunları söyledi: “Ekim ayı, İzmir’de ve Ankara’da düzenleyeceğimiz iki dev buluşma ile sektörümüz için heyecan dolu ve özel bir ay olacak. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’i öne aldık ve hemen ardından Ekim ayı sonunda, geçtiğimiz yıl yeni fuar alanına geçen ve yüzde 20 büyüyen Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara’yı gerçekleştireceğiz.”
19. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 3-6 Ekim 2013 tarihlerinde, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda; 26. Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara ise 24-27 Ekim 2013 tarihlerinde Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.