İçeriğe geç
Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Trakya Cam, Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin Camlarını "Isıcam Konfor" İle Yeniledi

55. Sayı (Mart-Nisan 2015)

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları “Kamu-Özel Elele Enerji Verimliliğine Projesi” kapsamında Trakya Cam tarafından “Isıcam Konfor” ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Tasarımcılar “Şeffaf Çözümler”i Konuştu 
Trakya Cam’ın, Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda düzenlediği “Tasarım Konuşur 01 / Şeffaf Çözümler” etkinliği büyük ilgi gördü.  Türkiye’de tasarımın önde gelen isimlerden Özyeğin Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Kurucu Başkanı Prof. Dr. Alpay Er, Studio Nakışçı’dan tasarımcı Tamer Nakışçı ve Koz Suzani Design Inc.’ten tasarımcı Defne Koz’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, tasarımcıların deneyimleri, tasarım yaklaşımları ve banyo ile mutfak tasarımlarında yeni trendler aktarıldı.
Trakya Cam, Kentsel Dönüşümde Kaliteli ve Doğru Cam Kullanmanın Önemini Anlattı
İstanbul Ticaret Odası Cam ve Cam Ürünleri Komitesi tarafından düzenlenen “İTO Cam Zümresi”, kentsel dönüşümde camın yeri, kullanımı ve ekonomik-sosyal etkilerini masaya yatırdı. Panelin açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü yapan İTO Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı, İTO Meclis Üyesi ve Trakya Cam Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, kentsel dönüşümde camın önemine dikkat çekerek, “Halen mevcut konutların yaklaşık yarısında tek cam kullanıldığını biliyoruz. Bu nedenle kentsel dönüşümü kaliteli ve doğru malzeme kullanarak hayata geçirmemiz Türkiye’nin geleceğini şekillendirmek için önemli bir fırsat” dedi.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
BTM POLPAN

Advertorial

Tümü: Advertorıal