
Çatı ve Cephe Dergimiz 20 Yaşında
Dr. Atila Gürses; "İklim değişikliğine karşı en somut müdahale alanı: ÇATI VE CEPHELER"
2025 Yılı Sektör Değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Kiremit Kaplı Mansard Çatılar
Dış cephe duvar sistemlerinin yangın performansına ilişkin prensipleri
ASAŞ RESCARA RPE82 aüminyum panel cephe sistemi
|
Antalya Belediyesi Hobi Bahçesi, BTM Shingle Ürünlerini Tercih Etti![]()
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyenler için hayata geçirdiği Hobi Bahçesi Projesi’nde BTM Shingle ürünleri tercih edildi. Yaklaşık 140 bin metrekare alanda projelendirilen tesis içerisinde kullanıcıların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; koşu parkurları, kafeteryalar, spor tesisleri, mescit, çocuk oyun alanları bulunuyor. 76 dönümlük ilk etap proje alanında 348 adet hobi evi hayata geçirildi. 4,5 metrekare kapalı alanı ve 13,5 metrekarelik açık verandası bulunan hobi evi çatılarında BTM Shingle dekoratif çatı kaplaması başarı ile uygulandı. Toplamda 7000 metrekare BTM Shingle dekoratif çatı kaplaması kullanılan projede tüm hobi evleri sahiplerine tahsis edildi.
BTM’den Genç Çatıcılara Destek Yarışmada katılımcılar 3 kişilik takımlar halinde yarıştılar. Takımlar 30 yaş altı 2 uygulamacı ve yaş sınırı olmaksızın bir takım liderinden oluştu. Yarışma, “kırma” ve “düz” çatılar kategorilerinde gerçekleşti. Ekipler, en kısa zamanda, en kaliteli uygulamayı, iş güvenliği ve alan temizliğine en uygun şekilde hareket ederek tamamlamaya çalıştılar. BTM’nin yarışmacı ekipleri, bitümlü örtü uygulama ve shingle çatı uygulama kategorilerinde yarıştı. Bitümlü Örtü kategorisindeki BTM ekibi yarışmayı birincilikle tamamlarken, Shingle Çatı kategorisindeki BTM ekibi ise 2. oldu.
BTM, Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Yeşil Çatıları” Anlattı Konferansta, ERA Mimarlık Kurucusu Prof. Dr. Ertun Hızıroğlu, BTM Optigreen Bitkilendirilmiş Yeşil Çatı Sistemi’nin uyguladığı “Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü Projesi” hakkında bilgi verirken, BTM Teknik Danışmanı Jozef Bonfil proje hakkındaki uygulama detaylarını anlattı. İlginizi çekebilir... Dr. Atila Gürses ve Yağız Sinan Kaya dergimizi ziyaret ettiÇATIDER Önceki Dönem Başkanlarından ve ÇATIDER Teknik Komite Başkanı Dr. Atila Gürses ve ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Sinan Kaya, ge... Filli Boya Yeni Dijital Platformu ustalarla tüketiciyi buluşturuyorBoya ustalarını yaşam alanlarına imza atan birer zanaatkar olarak gören ve inşa ettiği "Usta Evreni" vizyonuyla onların mesleki gelişiminden t... Şişecam, 2026 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladıŞişecam yılın ilk yarısında 122 milyar TL net satış gerçekleştirirken, yeni yatırımlar, kapasite artışları ve sürdürülebilirlik projeleriyle küresel b... |
|||||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.