İçeriğe geç
Çatı ve Cephe Sistemleri Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Alumil Türkiye Pazarlama Koordinatörü Çağdaş Yıldırım: 'SMARTIA Barcode Sınırsız Kişiselleştirme Seçeneği Sağlıyor'

2.922 okunma105. Sayı (Haziran 2024)

Alumil Türkiye Pazarlama Koordinatörü Çağdaş Yıldırım: 'SMARTIA Barcode Sınırsız Kişiselleştirme Seçeneği Sağlıyor'

SMARTIA M7000 Barcode ile Yılın Cephe Malzemesi Ödülünü kazanan, 60’dan fazla ülkede 32 iştiraki bulunan küresel alüminyum markası Alumil, Türkiye Pazarlama Koordinatörü Çağdaş Yıldırım dergimizin sorularını yanıtladı.

Çağdaş bey öncelikle SMARTIA M7000 ürününüzle Yılın Cephe Malzemesi Ödülünü kazandığınız için kutlarız. Sizi tanıyabilir miyiz?

 Çağdaş Yıldırım: Teşekkür ederim. Eylül 2023’ten bu yana Alumil’in Türkiye Pazarlama Koordinatörü olarak hizmet veriyorum. Görevim 60’tan fazla ülkeye satış yapan ve dünyanın dört bir yanında 32 iştirakı bulunan Alumil’in global vizyonunu Türkiye pazarına yerel koşulları göz önünde bulundurarak yansıtmak. Hem kurumsal karar vericiler, hem de son kullanıcılar için Alumil isminin kalite ve sürdürülebilirlikle eşdeğer hale gelmesini, alüminyum mimari sistemlerde akla ilk gelen marka olmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

Devamını dergide okuyabilirsiniz

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
BTM POLPAN

Advertorial

Tümü: Advertorıal