
|
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ve Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri Sahiplerini Buldu![]()
Yalıtım dergimiz tarafından 19.su düzenlenen “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri” ile Çatı ve Cephe dergimiz tarafından 11.cisi düzenlenen “Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri” bu yıl BAU Teknolojileri dergimizin organizasyonu altında sahiplerini buldu. Toplantıya İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gül Koçlar Oral, İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Okur, EPSDER Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ateş, Sürdürülebilirlik Danışmanı Ömer Moltay ve aday firmaların yetkilileri katıldı. Bu yıl, Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri “Yılın Isı Yalıtımı Ürünü” kategorisinde iki aday, Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri “Yılın Cephe Malzemesi” kategorisinde iki aday okurlarımız ve Seçici Kurul tarafından oylandı. Yılın Su Yalıtımı Ürünü, Yılın Ses Yalıtımı Ürünü, Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü, Yılın Profesyoneli, Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü okur oylamasına sunulmadan sahiplerini buldu. Aynı yöntemle, Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde, Yılın Çatı Sistem Bileşeni Ödülü ile Yılın Profesyoneli Ödülü de B2B Medya editörler kurulunun değerlendirmesi sonucunda belirlendi. Yarışmanın ilk etabı olan okur oylaması 20 Mart Pazar günü saat 24:00’te sona ermişti. Okur oylaması tamamlanınca toplanan Seçici Kurul okur oylarını değerlendirdi. Adaylara sorular yöneltildi ve Seçici Kurul Üyeleri kendi oylarını kullanarak kazananları belirledi. Toplantı, gelenekselleşen ritüele uygun olarak, B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Ardından kurul üyeleri değerlendirme ve görüşlerini paylaştılar. Açılış konuşmalarının ardından, aday firmalar ürünlerinin sunumlarını gerçekleştirdi. Seçici kurul, sunumların ardından adaylara sorularını yöneltti ve oy kullanımına geçildi. Yapılan oylama sonucunda kazananlar açıklandı. Yüzde 30 okur ve yüzde 70 seçici kurul oy etkisi ile yapılan değerlendirmede; Yılın Isı Yalıtımı Ürünü Ödülü’nü B-s1-d0 R-Flex Elastomerik Kauçuk Köpüğü ürünü ile ODE Yalıtım A.Ş. kazandı. Yılın Cephe Malzemesi Ürünü Ödülü’nü Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 50/25 ürünü ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. kazandı. Kazananlara ödülleri Yapı Fuarı-TurkeyBuild İstanbul’da B2B Medya standında 23-24 Mart tarihleri arasında takdim edilecek.
Ödül kazananların tam listesi aşağıda yer almaktadır:
Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü İlginizi çekebilir... Saray, Fit Show 2023'de Yeni Çözümlerini SergilediSaray Alüminyum, İngiltere'nin en büyük yapı ve inşaat fuarı olan Fit Show Birmingham'da sektör temsilcileri ile bir araya geldi.... BETONART Mimarlık Yaz Okulu'nun 19.'su Edirne'deTÜRKÇİMENTO'nun 2002 yılından bu yana düzenlediği BETONART Mimarlık Yaz Okulu'23 bu yıl Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde 23 Temmuz '... Yapı Fuarı Rekor Sayıda Ziyaretçiyi AğırladıTürk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen, Türkiye dışında Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden fuar, 7400'ü yaba... |
|||
©2023 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.